Πατήστε Εδώ για Αναλυτική Σύγκριση (Μέχρι 6 Προϊόντα)

Επαγγελματικές λύσεις


Ο φωτισμός είναι ένα πολύπλευρο και απίστευτα αποτελεσματικό εργαλείο προβολής, το οποίο μπορεί μόνο να λειτουργήσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, όταν αυτό παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα από επιλογές. Ένας ελκυστικός και μοντέρνος σχεδιασμός φωτισμού, μπορεί να αναδείξει και να απογειώσει την αρχιτεκτονική ενός κτιρίου και την διακόσμηση των εσωτερικών του χώρων, μία εφαρμογή του φωτισμού απαραίτητη σε κατοικίες αλλά πολύ περισσότερο σε κτίρια ξενοδοχείων, εστιατορίων και καφέ-μπαρ. Τα σωστά επίπεδα φωτισμού τόσο σε γραφεία όσο και σε βιοτεχνικούς και βιομηχανικούς χώρους μπορούν επιστημονικά αποδεδειγμένα να αυξήσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων.

Σε εμπορικά καταστήματα, ένας ελκυστικός φωτισμός μπορεί να τοποθετήσει παρουσιάσεις προϊόντων στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, και να αυξήσει σημαντικά την ώθηση των καταναλωτών να αγοράσουν. Η βελτιστοποίηση και η έμφαση στα φυσικά και χαρακτηριστικά χρώματα όλων των προϊόντων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, επειδή κάνει όλες τις ομάδες των προϊόντων να φαίνονται πιο ρεαλιστικές, καλύτερης ποιότητας, και κυρίως, πιο αυθεντικά, στα μάτια του πελάτη.

Υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες οι οποίες χρησιμοποιούνται στις φωτεινές πηγές. Παρακάτω αναλύονται τα πλεονεκτήματα των συστημάτων LED σε σχέση με τα παραδοσιακά συστήματα φωτισμού.

Τα LED καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλες τεχνολογίες για τα ίδια επίπεδα φωτεινότητας.

Τα LED έχουν διάρκεια ζωής μέχρι και 35.000 ώρες και μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης.

Τα LED παράγουν εξαιρετική ποιότητα φωτισμού.

Τα LED είναι άμεσης απόκρισης, δεν επηρεάζονται από τις μεταπτώσεις του δικτύου ηλεκτροδότησης, το συχνό ON-OFF ή την αυξομείωση της έντασης (dimming).
Τα LED είναι ανθεκτικά στους κραδασμούς και τα χτυπήματα.

Τα LED εκπέμπουν ελάχιστη θερμότητα.

Τα LED δεν περιέχουν τοξικά στοιχεία όπως ο τοξικός υδράργυρος.

Τα LED δεν εκπέμπουν υπεριώδη ακτινοβολία (UV)

Τα LED καλύπτουν όλων των ειδών τα βύσματα και όλων των ειδών τις εφαρμογές.

H SmartLED είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται σε προϊόντα και λύσεις φωτισμού τεχνολογίας LED για μία καλύτερη, οικονομικότερη και ποιοτικότερη ζωή.

Big Solar Geyer Energetic Samsung Led General Electric Universe